Kinderboekenweek VoorstellingKinderboekenweek

Kinderboekenweek 2023: Een Feest van Verhalen en Avontuur Het thema is “Bij mij thuis”.

De Kinderboekenweek is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij kinderen en volwassenen de kans krijgen om samen te vieren hoe leuk het is om te lezen en verhalen te delen. Dit jaar vindt de Kinderboekenweek plaats van 4 tot en met 15 oktober en staat in het teken van verhalen en avontuur.

De Kinderboekenweek is een unieke kans voor kinderen om betrokken te raken bij het lezen en om hen te inspireren om meer boeken te lezen. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er veel activiteiten gepland in bibliotheken, scholen en boekhandels, waar kinderen de kans krijgen om boeken te ontdekken en te lezen, en om deel te nemen aan allerlei leuke en educatieve activiteiten.

Een van de hoogtepunten van de Kinderboekenweek is de Kinderboekenweekgeschenk. Dit jaar is het Kinderboekenweekgeschenk  Geschreven door Sanne Rooseboom

Naast het Kinderboekenweekgeschenk, zijn er nog veel meer boeken en verhalen die tijdens de Kinderboekenweek in de schijnwerpers staan. Er is iets voor elk kind, of ze nu houden van verhalen vol actie en avontuur, of van verhalen die hen aan het denken zetten over de wereld om hen heen.

Wilt u de Kinderboekenweek echt meemaken, bezoek dan één van de vele activiteiten die worden georganiseerd in uw buurt. Van lezingen en verhalenvertellers tot boekenclubs en schrijfworkshops, er is voor elk wat wils. Het is ook een geweldige kans om nieuwe boeken en auteurs te ontdekken en om samen te werken aan de toekomst van het lezen.

Dus, waar wacht u nog op? Maak deel uit van de Kinderboekenweek 2023 en wordt betrokken bij een feest van verhalen en avontuur!

Bijvoorbeeld door een leuke kinderboekenweekvoostelling te boeken voor uw basisschoolkinderen of in de bibliotheek.

Steekwoorden van de voorstellingen van kinderboekenweekvoorstelling.nl zijn: Schoolbreed in te zetten, meedoen, interactie, kinderhumor en de voorstelling is voor iedereen leuk! Ook voor leerkrachten.