Kinderboekenweek VoorstellingOver ons

John Negenkerken is een bekende en ervaren schoolgoochelaar die veel scholen en basisscholen bezoekt tijdens de Kinderboekenweek. Als professioneel kinderentertainer, weet John precies hoe hij kinderen op een educatieve en leuke manier kan betrekken bij de kinderboekenweekvoorstelling. Zijn shows zijn niet alleen vol verrassingen en humor, maar bieden ook waardevolle lessen over lezen, fantasie en creativiteit.

John heeft jarenlange ervaring als schoolgoochelaar en heeft al veel positieve feedback gekregen van leerkrachten en ouders. Zijn shows zijn speciaal ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden en zijn zowel interactief als educatief. Door zijn unieke combinatie van goochelen en verhalen, weet hij kinderen te boeien en te inspireren om te blijven lezen.

Een van de grootste voordelen van John’s kinderboekenweekvoorstelling is dat hij nauw samenwerkt met leerkrachten. Hij bespreekt graag de thema’s die worden behandeld tijdens de Kinderboekenweek en past zijn show daar op aan. Hierdoor krijgen kinderen niet alleen vermaak, maar ook een educatieve ervaring.

John’s shows zijn ook geschikt voor leerkrachten, die zich vermaken met zijn humor en goocheltechnieken. Hierdoor zullen zij zich meer betrokken voelen bij de kinderboekenweekvoorstelling en het enthousiasme van de kinderen delen.

Tot slot biedt John ook een gratis werkboekje aan dat speciaal is ontworpen voor de Kinderboekenweek. Hierin staan leuke opdrachten en activiteiten die kinderen kunnen doen na de show, om nog meer te leren en te genieten van de Kinderboekenweek.

Kortom, door John Negenkerken in te huren voor uw kinderboekenweekvoorstelling, krijgt u een betrokken en ervaren schoolgoochelaar die kinderen op een leuke en educatieve manier begeleidt tijdens de Kinderboekenweek en andere feestjes op school.

Zie hem hier in actie als schoolgoochelaar

Ons Team

Ons team bestaat meer dan 21 jaar uit 2 personen Sonja en John:

Sonja regelt alles omtrent de administratie

John bedenkt de kinderboekenweekvoorstelling en voert hem uit.

Vragen?

Stel ze hier