Kinderboekenweek VoorstellingMagie van Prentenboeken

kinderboekenweekvoorstelling.nl

De Kinderboekenweek 2023: Een Betoverend Avontuur

De Kinderboekenweek 2023 staat voor de deur, en dit jaar belooft het een betoverend avontuur te worden. Een van de getalenteerde illustratoren die bijdraagt aan de magie van prentenboeken is de Schoolgoochelaar.

De Schoolgoochelaar: Een Multitalent

De Schoolgoochelaar, ook bekend als Jan van Illustreer, is niet alleen een meester in goocheltrucs, maar ook een getalenteerde illustrator. We zaten met hem aan tafel om te praten over zijn rol in de Kinderboekenweek 2023.

De Kinderboekenweek: Een Magische Gelegenheid

Vraag: Jan, kun je ons vertellen hoe je betrokken raakte bij de Kinderboekenweek 2023?

Jan van Illustreer (de Schoolgoochelaar): Natuurlijk! De Kinderboekenweek is altijd een van mijn favoriete evenementen geweest, en ik wilde graag een bijdrage leveren. Toen ik de kans kreeg om als illustrator deel te nemen aan het project van de Kinderboekenweek, greep ik die met beide handen aan.

De Magie van Illustraties

Vraag: Hoe ziet jouw bijdrage aan de Kinderboekenweek eruit?

Jan van Illustreer (de Schoolgoochelaar): Ik heb de eer om illustraties te maken voor een speciaal prentenboek dat tijdens de Kinderboekenweek wordt uitgebracht. Het boek vertelt een betoverend verhaal dat kinderen en ouders zal meenemen op een magische reis.

De Betekenis van Illustraties in Kinderboeken

Vraag: Wat maakt illustraties zo belangrijk in kinderboeken?

Jan van Illustreer (de Schoolgoochelaar): Illustraties voegen een extra laag van magie toe aan een verhaal. Ze helpen kinderen de tekst beter te begrijpen, brengen personages tot leven en zorgen ervoor dat het verhaal echt tot de verbeelding spreekt. Het is geweldig om te zien hoe kinderen in de wereld van een boek kunnen duiken dankzij illustraties.

De Kinderboekenweekshow

Vraag: Kun je ons vertellen over de Kinderboekenweekshow waarin je een rol speelt?

Jan van Illustreer (de Schoolgoochelaar): Zeker! De Kinderboekenweekshow is een speciaal evenement dat tijdens de Kinderboekenweek plaatsvindt. Hierin brengen we verhalen tot leven met behulp van goocheltrucs en mijn illustraties. Het is een interactieve en betoverende ervaring voor kinderen.

De Magische Links

Bezoek de Kinderboekenweekshow website voor meer informatie over het evenement en bekijk de prachtige illustraties van de Schoolgoochelaar op zijn website.

Dit interview met de Schoolgoochelaar toont de betoverende wereld van illustraties in kinderboeken en benadrukt zijn bijdrage aan de Kinderboekenweek 2023. Het belooft een magische viering van lezen en verbeelding te worden.

Kinderboekenweek werkboekje 2023 download u gratis hier

 

Illustratoren, prentenboeken, magie