Kinderboekenweek Voorstellinggratis werkboekje kinderboekenweek 2024

Titel: “Bij Mij Thuis – Ontdek de Magie van Verhalen!”

gratis werkboekje kinderboekenweek 202 komt hier te staan

Welkom bij het gratis werkboekje voor de Kinderboekenweek 2023! Dit jaar staat het thema “Bij Mij Thuis” centraal, waar we de magie van verhalen in onze eigen leefomgeving verkennen. Als speciale toevoeging hebben de schoolgoochelaar en een gerenommeerde leerkracht samen dit werkboekje gecreëerd om jullie Kinderboekenweek nog magischer te maken. Je kunt het gratis werkboekje voor de Kinderboekenweek 2023  hier downloaden!

werkboekje-bij-mij-thuis

Meer over de kinderboekenweek voorstelling

Daarnaast willen we je graag meer vertellen over de leuke Kinderboekenweekvoorstellingen voor basisscholen, bibliotheken, theaters en boekhandels. Deze voorstellingen worden georganiseerd om jullie onder te dompelen in een wereld van verhalen, avonturen en betoveringen. Hier kunnen kinderen genieten van interactieve optredens, spannende verhalen en meeslepende magie.

kinderboekenweekvoorstelling.nl gratis werkboekje kinderboekenweek 2023

Deze Kinderboekenweekvoorstellingen brengen de kracht van verhalen tot leven en stimuleren de verbeelding van jonge lezers. Door middel van theater, goocheltrucs en boeiende interacties worden kinderen aangemoedigd om te lezen, te dromen en hun eigen verhalen te creëren.

Voor basisschool, bibliotheek en boekhandel

Basisscholen kunnen contact opnemen met de John Negenkerken om te informeren naar beschikbare voorstellingen tijdens de Kinderboekenweek. Bibliotheken, theaters en boekhandels organiseren ook vaak speciale evenementen en activiteiten, dus houd hun websites en aankondigingen in de gaten voor meer informatie.

KInderboekenweek Bij mij thuis werkboekje

Terug naar ons werkboekje! Het staat boordevol leuke activiteiten, puzzels en verhalen om je verbeelding te prikkelen. Ontdek de magie van verhalen bij jou thuis met behulp van deze uitdagende en creatieve taken. Laat je betoveren door de woorden op de pagina’s en verken de eindeloze mogelijkheden van je eigen fantasie.

We wensen je een onvergetelijke Kinderboekenweek vol avonturen en verwondering. Download ons werkboekje en duik in de magische wereld van “Bij Mij Thuis”!

Voor meer informatie over Kinderboekenweekvoorstellingen en andere evenementen kun je terecht op de websites van basisscholen, bibliotheken, theaters en boekhandels. Geniet van de betoverende ervaringen die op je wachten!

Veel leesplezier, John Negenkerken de schoolgoochelaar

Ps kun jij de geheime code in het werkboekje vinden en de prijsvraag oplossen?