Kinderboekenweek VoorstellingThema Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis

Thema Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis – Nieuwe voorstelling voor basisscholen en theaters

Tijdens de kinderboekenweekvoorstelling “Bij mij thuis!” praten zelfs de schilderijen!

De Kinderboekenweek 2023 zal plaatsvinden van 4 t/m 15 oktober en het thema van dit jaar is “Bij mij thuis”. John Negenkerken, bekend om zijn jaarlijkse Kinderboekenweek voorstellingen, zal dit jaar opnieuw een nieuwe en magische ervaring creëren. Zijn voorstelling zal geschikt zijn voor basisscholen, theaters, bibliotheken en kinderevenementen en zal in deze periode te zien zijn.

De Kinderboekenweek is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland, bedoeld om kinderen enthousiast te maken voor boeken en lezen. Elk jaar wordt er een nieuw thema gekozen en John Negenkerken creëert een speciaal ontwikkelde voorstelling die volledig aansluit bij dit thema.

Thema Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis

Dit jaar zal de voorstelling een unieke ervaring zijn,  Het thema “Bij mij thuis” zal centraal staan en John zal zijn publiek meenemen op een reis naar zijn eigen huis, waar hij op zoek gaat naar wat het bijzondere is aan zijn thuis.

John Negenkerken heeft de afgelopen jaren een enorme populariteit opgebouwd door zijn Kinderboekenweek voorstellingen en is uitgegroeid tot een begrip onder kinderen, leerkrachten en ouders. Zijn voorstellingen zijn altijd interactief en vol spanning en sensatie, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Zijn shows zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook leerzaam en educatief.

Door zijn enorme populariteit zijn zijn voorstellingen in de afgelopen jaren niet alleen beperkt gebleven tot de Kinderboekenweek zelf, maar werd het zelfs een Kinderboekenmaand. Vele honderden kinderen, leerkrachten en ouders hebben de afgelopen jaren genoten van zijn voorstellingen en verwachten dit jaar weer een onvergetelijke ervaring.

In samenwerking met basisscholen, bibliotheken, theaters en kinderevenementen, zal John Negenkerken opnieuw een indrukwekkende voorstelling neerzetten tijdens de Kinderboekenweek 2023. Het thema “Bij mij thuis” belooft een magische ervaring te worden en een uniek uitje voor schoolkinderen of kinderen in de theaters.

Thema Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis

Meer weten?

Bel 06-50574439 of mail via het contactformulier.