Kinderboekenweek VoorstellingKinderboekenweek wedstrijd 2023

Kinderboekenweek wedstrijd 2023

Een Betoverende Uitdaging voor Kinderboekenweek Fans: Doe gratis Mee aan de leukste Wedstrijd!

Liefhebbers van de Kinderboekenweek, opgelet! Dit jaar wacht er een buitengewone verrassing op juffen, Meesters, bibliothecarissen en boekhandelaren die gek zijn op de magie van verhalen. Duik in het betoverende avontuur van de Kinderboekenweek 2023 wedstrijd, verborgen in het gratis werkboekje “John Negenkerken: De Schoolgoochelaar”. Lees verder om alles te ontdekken over deze spannende wedstrijd en hoe je kunt deelnemen aan deze betoverende ervaring.

Ontdek de Betovering van de Kinderboekenweek Wedstrijd 2023

Voor iedereen die gek is op de Kinderboekenweek en de magie van verhalen, brengt dit jaar een speciale uitdaging. Juffen, bibliothecarissen en boekhandelaren – dit is jouw kans om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur vol raadsels en verrassingen.

Het Betoverende Werkboekje “John Negenveld: De Schoolgoochelaar”

In het hart van dit opwindende evenement ligt het werkboekje “John Negenkerken: De Schoolgoochelaar”. Dit officiële werkboekje met als thema, beschikbaar bij jou thuis, is veel meer dan alleen een verzameling raadsels en puzzels. Het verbergt een geheime en spannende uitdaging – een reeks alarmcodes die zorgvuldig door de pagina’s zijn verspreid. Deze codes openen de deur naar een verborgen digitale wereld vol raadsels en ontdekkingen.

Los de Raadsels op en Ontdek de Geheime Pagina

Liefhebbers van de Kinderboekenweek, dit is waar de echte magie begint! Zodra je de alarmcodes in het werkboekje hebt gevonden, heb je toegang tot een speciale geheime pagina. Hier wachten een mooie verassing op je.

Een Betoverende Beloning voor Slimme Geesten

Heb je alle raadsels succesvol opgelost en de eindcode ontcijferd? Dan staat er een verrassing te wachten die je hart sneller zal laten kloppen! Hoewel we de exacte details van deze beloning niet onthullen, kunnen we garanderen dat het een glimlach op je gezicht zal toveren en een blijvende herinnering aan dit avontuur zal zijn.

Kinderboekenweek wedstrijd 2023 doe nu mee!

Ben je klaar om deel te nemen aan dit spannende avontuur tijdens de Kinderboekenweek? Bezoek de volgende link om je in te schrijven en toegang te krijgen tot het werkboekje en de geheime pagina: .

Aan alle juffen die hun klas willen betrekken bij dit magische avontuur, bibliothecarissen die de vonk van lezen willen verspreiden, en boekhandelaren die op zoek zijn naar iets bijzonders voor hun klanten – dit is jullie kans om deel te nemen aan iets unieks.

Beleef de Magie van de Kinderboekenweek!

Dit jaar draait alles om de magie van verhalen, de vreugde van ontdekking en de opwinding van deelname aan een betoverende wedstrijd. Wacht niet langer! De Kinderboekenweek wacht op jou om je mee te nemen op een reis vol avonturen, raadsels en betovering. We wensen je veel succes en een geweldige tijd vol ontdekkingen en verrassingen!

Kinderboekenweek voorstelling

Alles over de leuke Kinderboekenweek voorstelling vind je hier en hier