Kinderboekenweek VoorstellingSamen Op Avontuur Tijdens de Kinderboekenweek 2023

Samen Op Avontuur Tijdens de Kinderboekenweek 2023: “Bij Mij Thuis” met John Negenkerken, de Schoolgoochelaar

Hey toffe collega’s,

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken – de Kinderboekenweek staat voor de deur! Voel je die opwinding al borrelen in de lucht? Ik wel! En dit jaar hebben we iets in petto dat niet alleen onze leerlingen zal betoveren, maar ook ons, de bevlogen leerkrachten, zal inspireren als nooit tevoren. Laten we samen een magische sneak peek nemen in de wereld van de meesterlijke voorstelling “Bij Mij Thuis” van niemand minder dan John Negenkerken, de Schoolgoochelaar.

kinderboekenweekvoorstelling.nl

Een Hartverwarmend Avontuur in “Bij Mij Thuis”

Stel je voor dat je een deur opent en jezelf bevindt in een betoverende wereld van “Bij Mij Thuis“. John Negenkerken, een bekend gezicht in de magische en onderwijskringen, heeft deze voorstelling opgezet om onze 5- tot 12-jarige leerlingen te laten genieten van de knusheid van thuis, de magie van familiebanden en het geruststellende gevoel van geborgenheid dat ons huis met zich meebrengt. Dit is een ongekende kans om onze leerlingen te betrekken bij belangrijke levenslessen die geworteld zijn in hun eigen huiselijke omgeving.

Betoverende Educatie die Raakt

Heb je je ooit voorgesteld dat leren betoverend leuk kan zijn? Nou, “Bij Mij Thuis” maakt het mogelijk! John Negenkerken, de goochelkunstenaar in ons midden, neemt ons mee op een reis waarbij educatie en entertainment als beste vrienden samenkomen. Dankzij zijn interactieve goocheltrucs en meeslepende presentatie kunnen we cruciale waarden en levenslessen op een geheel nieuwe manier ervaren. Deze voorstelling zal onze leerlingen vasthouden en meenemen naar hoogten van betrokkenheid die we niet voor mogelijk hielden.

Verdieping van de Beleving met het Gratis Kinderboekenweek Werkboekje

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een extraatje voor onze leergierige ontdekkingsreizigers – het gratis kinderboekenweek werkboekje. Dit boekje zit bomvol boeiende educatieve activiteiten en opdrachten die perfect passen bij het thema “Bij Mij Thuis”. Hiermee kunnen onze leerlingen hun leerervaring nog verder uitdiepen en inzichten delen met hun geliefden thuis.

Laten we Samen de Magie Ervaren!

Ben je al benieuwd geworden? Dat dacht ik wel! Voor meer informatie over deze betoverende voorstelling, inclusief data, locaties en aanmeldingsinstructies, kun je een kijkje nemen op de officiële website: link naar de voorstelling. Wacht niet te lang, want het schijnt dat deze magische ervaring als warme broodjes over de toonbank gaat!

 

Inspiratie en Betovering Wachten Op Ons!

Laten we ons voorbereiden op een onvergetelijke reis door de magische wereld van “Bij Mij Thuis” tijdens de Kinderboekenweek Voorstelling 2023 met John Negenkerken, de Schoolgoochelaar. Met zijn indrukwekkende onderwijservaring en zijn unieke gave om leren en plezier naadloos te combineren, wordt dit een ervaring die we niet willen missen. Voor zowel onze fantastische basisschoolkinderen als voor ons, hun toegewijde juffen, is dit een kans om betoverd te worden. Ik kijk er enorm naar uit jullie daar te ontmoeten en samen deze buitengewone reis te beleven!

Met een warme en betoverende groet,

John Negenkerken

De schoolgoochelaar